top of page
Image by Panos Sakalakis

Molde Gospel ble etablert i 2016, og er et frittstående gospelkor for voksne (18 år+). Vi har et sprudlende fint fellesskap, både musikalsk og sosialt, og teller rundt 30 sangere fordelt på sopran, alt, tenor og bass. I tillegg til denne kjerne-gjengen av sangere, har vi veldig gode musikere i bandet og egen tekniker på laget. Vi har ei veldig stabil sangergruppe, og jobber mest inn mot større konsertprosjekter. Det er også mulig å leie oss inn til både større og mindre oppdrag. 

Inntak av nye gjøres ut fra hvilke stemmer det er behov for i koret. Har du lyst til å bli med oss, så ta kontakt! Det er mulig å stå på venteliste dersom vi ikke ledig plass. Vi har en gjensidig prøvetid på 2-3 måneder for nye sangere.


Miriam Venås er korets dirigent og musikalske leder. Hun er utdannet vokalpedagog og musiker, og jobber til daglig som fagleder ved Aukra kulturskole. I tillegg er hun utøvende sanger, og har et brennende musikalsk engasjement der korsang og gospelmusikk ligger hjertet veldig nært. Repertoaret vårt er variert, og spenner fra negro spiritual til moderne gospel, fra populærmusikk til salmer, og vi har fokus på å formidle det kristne budskapet gjennom sangen vår. Vi ser fram til mange spennende prosjekter framover, både egne konserter, sammen med andre kor og sammen med ulike musikere og artister!!


Du kan lese mer om hva vi har arrangert og deltatt på under bloggen vår. Her vil du også finne informasjon om de kommende arrangementene våre. Følg oss gjerne på Facebook – Molde Gospel.

om

koret

bottom of page